Pécsi Tudományegyetem

Tanárképző Központ

 

ÚJ PTE PARTNERINTÉZMÉNYE Pályázati kiírás

Nyomtatóbarát változatPDF változat

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Pécsi Tudományegyetem Tanárképző Központja pályázatot hirdet

A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM PARTNERINTÉZMÉNYE

cím elnyerésére

A pályázat célja olyan partnerintézményi kör kialakítása, melyben a partnerek elkötelezettek a pedagógusjelöltek szakmai fejlődésének támogatásában, mentorpedagógusai pedig elhivatottak a hallgatók felkészítésében.

A sikeres pályázat feltétele a kritériumoknak való megfelelés és az együttműködés vállalása.

Sikeres pályázat esetén az elnyert cím 2018. január 1-től határozatlan időtartamra, a partnerintézményekkel, ill. a mentorpedagógusokkal szemben támasztott követelmények fennállása/teljesülése idejére szól, és az intézményt feljogosítja a cím elnyerését igazoló, az Egyetem által adományozott tábla használatára, a táblának az intézmény falán való elhelyezésére, weblapon történő megjelenítésére.

A PTE PARTNERINTÉZMÉNYE címmel rendelkező intézményeknek nem kell újból pályázniuk, amennyiben a pályázati feltételeknek továbbra is megfelelnek, a partnerintézményi együttműködés folytatását az erről szóló nyilatkozattal megerősítik és a további együttműködést a Tanárképző Központ Tanácsa is támogatja. Új mentorpedagógus pályázatát benyújthatják, a kiírásban szereplő dokumentumok beküldésével.

A pályázat beérkezésének határideje (elektronikus és postai úton egyaránt):

2017. október 31. kedd

A pályázat beérkezéséről elektronikus úton visszajelzést küldünk.

 

A partnerintézményi pályázat elbírálója a PTE Tanárképző Központ Tanácsa. A pályázat eredményéről 2017 novemberében küldünk értesítést.

 

A pályázati kiírás és mellékletei megtalálhatók a Tanárképző Központ honlapján is szíves tájékoztatásul. További információk az alábbi elérhetőségeken kérhetők:

 

PTE Tanárképző Központ

Pécs, Vasvári Pál u. 4. 7622

Tel.: (72) 501-500/12433

E-mail: tanarkepzo.kozp@pte.hu

Honlap: http://tanarkepzokozpont.pte.hu/

 

 

You shall not pass!