PTE TANÁRKÉPZŐ KÖZPONT KITÜNTETÉS ÁTADÓ ÜNNEPSÉG 2020. AUGUSZTUS 24.

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Elismerésben részesülnek a tanár-és pedagógusképzés legkiválóbb mentorai

 

A Pécsi Tudományegyetem Tanárképző Központja 2020. augusztus 24-én 15 órától rendezi meg az idei díjátadó ünnepségét. A korábbi gyakorlat szerint a díjátadásra a Tanévindító Mentor Fórum keretében került sor, ebben az évben azonban a járványügyi helyzet miatt a díjátadó ünnepség a Mentor Fórumot megelőzően szűk körben, a PTE Rektori Tanácstermében lesz.

A Pécsi Tudományegyetem Tanárképző Központja által alapított díjak és az idei év díjazottjai: AZ ÉV MENTORTANÁRA címet2020-ban Horváth Éva Andrea, a Pécsi Apáczai Csere János Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium, Alapfokú Művészeti Iskola mentortanára érdemelte ki, AZ ÉV MENTORPEDAGÓGUSA Glószné Pálinkás Erika, a PTE Illyés Gyula Gyakorlóiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Gyakorlóóvoda szakvezető tanítónője lett. AZ ÉV VEZETŐTANÁRA kitüntető díjban Eszteri Zsolt, a PTE Gyakorló Általános Iskola, Gimnázium és Óvoda vezetőtanára, AZ ÉV VEZETŐPEDAGÓGUSA kitüntetésben Istvánné Lőrinczy Gyöngyi, a PTE Illyés Gyula Gyakorlóiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Gyakorlóóvoda szakvezető tanítója részesült. A díjazott pedagógusok a hallgatók mentorálásában, vagy a hallgatók gyakorlatának vezetésében tartósan kiemelkedő színvonalú, példa értékű munkát végeznek. Munkájuk elismeréseként emlékplakettet, oklevelet vehetnek át és pénzjutalomban részesülnek.

 

Az eseményről készült fotókat Hámori Gábor készítette: https://tanarkepzokozpont.pte.hu/pte-tanarkepzo-kozpont-kituntetes-atado...

Az átadó ünnepségről készült tudósítás elérhető: https://www.youtube.com/watch?v=gaKymXaWaX8

 

You shall not pass!