TANÁRI ZÁRÓVIZSGA

Nyomtatóbarát változatPDF változat

A TANÁRI ZÁRÓVIZSGA

A tanári záróvizsgát a PTE Tanulmányi és Vizsgaszabályzatának 11. (a tanári mesterszakra vonatkozó sajátos rendelkezések) és 12. számú melléklete (az osztatlan tanárszakokra vonatkozó sajátos rendelkezések) szabályozza.

 

A Tanárképző Központ Tanácsa 22/2016. (06. 06.) 23/2016. (06. 06.)számú határozataival jóváhagyta és használatát javasolja a TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0014 Pedagógusképzést segítő hálózatok továbbfejlesztése a Dél-Dunántúl régióban c. pályázat keretében készített Útmutató-javaslat az osztatlan tanárképzést lezáró portfólió elkészítéséhez és a Javaslat az osztatlan tanárképzésben készített portfólió értékelési szempontsorára c. dokumentumokat.

OSZTOTT TANÁRI MESTERKÉPZÉS 

9/2017. (02. 27.) számú határozat:  A Tanárképző Központ Tanácsa (14 igen, 0 nem, 0 tartózkodás mellett) határozott arról, hogy támogatja a tanári mesterszakokhoz kapcsolódó tanári záróvizsga című tájékoztató dokumentum elfogadását.

 

 A ZÁRÓVIZSGA 

OSZTATLAN TANÁRKÉPZÉS

 

Hallgatói tájékoztató dokumentum (záróvizsga közismereti osztatlan tanárképzés)

 

2. sz. melléklet Az osztatlan tanárképzés záróvizsga KOMPLEX SZÓBELI VIZSGA TÉMAKÖREI ÉS IRODALMA

 

25/2017. (05. 29.) számú határozat: A Tanárképző Központ Tanácsa egyhangúlag (14 igen, 0 nem, 0 tartózkodás mellett) határozott arról, hogy támogatja az osztatlan tanárképzés záróvizsga témaköreinek és a hozzá kapcsolódó kötelező és ajánlott irodalomjegyzék elfogadását.

26/2017. (05. 29.) számú határozat: A Tanárképző Központ Tanácsa egyhangúan (13 igen, 0 nem, 0 tartózkodás mellett) határozott arról, hogy támogatja az osztatlan tanárképzés záróvizsga témaköreihez kapcsolódó szakmódszertani irodalomjegyzék bekérését a szaktanszékekről, és azok beépítését Az osztatlan tanárképzés záróvizsga témaköreiés a hozzá kapcsolódó kötelező és ajánlott irodalomjegyzék dokumentumba.

37/2017. (09. 25.) számú határozat:

A Tanárképző Központ Tanácsa (9 igen, 0 nem, 0 tartózkodás mellett) határozott arról, hogy támogatja a hallgatói tájékoztató dokumentum (záróvizsga osztatlan tanárképzés közismereti tanárszakok) elfogadását, illetve a Tanulmányi tájékoztatóban, az Egyetem és az érintett Karok honlapján való megjelentetését.

 38/2017. (09. 25.) számú határozat:

A Tanárképző Központ Tanácsa határozott arról, hogy támogatja a hallgatói tájékoztató dokumentum (záróvizsga osztatlan tanárképzés szakmai tanárszakok) elfogadását, illetve a Tanulmányi tájékoztatóban, az Egyetem és az Érintett karok honlapján való megjelentetését.

 48/2017. (11. 13.) számú határozat:

A Tanárképző Központ Tanácsa (11 igen, 0 nem, 0 tartózkodás mellett) határozott arról, hogy támogatja a hallgatói tájékoztató dokumentum (záróvizsga osztatlan tanárképzés művészeti tanárszakok: zeneművésztanár) és a hozzá kapcsolódó mellékletek elfogadását, illetve a Tanulmányi tájékoztatóban, az Egyetem és az érintett Karok honlapján való megjelentetését.

49/2017. (11. 13.) számú határozat:

A Tanárképző Központ Tanácsa (11 igen, 0 nem, 0 tartózkodás mellett) határozott arról, hogy támogatja a hallgatói tájékoztató dokumentum (záróvizsga osztatlan tanárképzés művészeti tanárszakok: képzőművész-tanár és design- és vizuálisművészet-tanár szakok) és a hozzá kapcsolódó mellékletek elfogadását, illetve a Tanulmányi tájékoztatóban, az Egyetem és az érintett Karok honlapján való megjelentetését.

 

 

 

A tanári záróvizsgához kapcsolódó tájékoztató dokumentumok és segédletek:

You shall not pass!