Dr. György László kormánybiztos TM népszerűsítő előadása a Pécsi Tudományegyetemen 2023. november 6.

Két helyszínen is promótálta a Tanítsunk Magyarországért! programot dr. György László kormánybiztos november 6-án. Előbb a Joint Venture Szövetség programján a régió vállalkozói előtt, majd – immár a PTE Tanárképző Központ szervezésében – a mentorságot elvállaló PTE-s hallgatókkal találkozott az Ifjúság útján, a Vargha Damján konferenciateremben.

 

PTE BTK-TTK Weszely Ödön Ösztöndíj

Universitas Quinqueecclesiensis Alapítvány

- Pécsi Tudományegyetem


Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar–Természettudományi Kar

Weszely Ödön Ösztöndíj osztatlan tanárképzésben, nappali munkarendben, állami ösztöndíjas és önköltséges finanszírozási formában

(továbbiakban: osztatlan tanárszakos) tanulmányokat folytató hallgatók számára

Pályázati kiírás

Aktív kikapcsolódás és játékos tanulás a Tanítsunk Magyarorszáért! Élménynapon 2023.09.29-én

A Tanítsunk Magyarorszáért! egyetemi mentorprogram keretében 2023. szeptember 29-én élménynapra érkeztek a pécsi Árpád-tetőn található Mecsek Discovery Centerbe és Mecsextrém Parkba az új belépő mentorált általános iskolai tanulók és az egyetemi mentorok. A baksai, bükkösdi, somogyapáti, véméndi, versendi 5-6. osztályos gyerekek és az őket kísérő pedagógusok itt találkoztak először a PTE mentor hallgatóival.  Az öt csoport a Mecsek Discovery Center interaktív kiállítótermét felváltva fedezte fel. A MecseXplorer kiállítás digitális terepasztalán régi turistatérképeken kalandoztak.